5 eenvoudige feiten over frietkramen beschreven

Ben jij eruit en wil je graag ons snackkar huren voor op je feestelijkheid, bruiloft ofwel overige gelegenheid? Vervolgens kun je via onze website ons geschikte beurs ontdekken, welke een snackkar op je locatie verzorgt. Daarnaast is dit geoorloofd om direct via deze pagina ons offerte aan te vragen.

Heb jij binnenkort ons reden voor ons feestje en verlangen is jouw dit bikken voor een gasten verzorgen? Vervolgens is ons snackkar huren een perfecte uitkomst. Het huren over een snackkar kan zijn uitstekende gelegenheid om jouw gasten te voorzien aangaande een maaltijd.

U dan ook kunt kiezen voor een complete catering met de party/evenement. We aankomen alang bij u langs met onze frietkot uit Maastricht voor ons party van 40 mensen.

U dan ook kan tot maximaal 4 weken voor een boekingsdatum kosteloos een datum schriftelijk wijzigen ofwel een inschrijving annuleren.Behalve die duur bezorgen wij 50% betreffende dit totale factuurbedrag in rekening.

Hieronder vindt u ons prijsoverzicht over de meeste voorkomende vragen op basis aangaande een tijdsduur aangaande max. 2 uur, maar zodra u dan ook overige wensen heeft kunt u dan ook uiteraard ook bij ons terecht.

Onze snacks zijn betreffende zorg uitgekozen voor top leveranciers en wij hebben het predicaat ‘Betrouwbaar Frituren’ betreffende trots. Tel daarenboven ons HACCP certificaat nog eens op en u dan ook bent ervan verzekerd dat u betreffende een juiste firma te vervaardigen bezit.

Wilt u behulpzame feiten over de de frietwagen uit Brabant, neemt u vervolgens contact op betreffende het via telefoonnummer frietkraam prijs 0499-769002. Via het mailadres meer info@snackmobiel.nl kan u het tevens weet uw vragen stellen.

Heb jij binnenkort een reden voor een feestje en wil je het bunkeren voor de gasten verzorgen in Zevenhuizen (Heeze-Leende)? Dan is ons frietkraam met huis een volmaakte uitkomst. Dit huren betreffende ons frietkraam kan zijn prima gelegenheid teneinde je gasten te voorzien van een goede maaltijd.

Onze aantrekkelijke prijzen zijn inclusief een benodigde producten, de collegas en de frietwagen aan huis. Kan zijn de locatie minder vervolgens twintig kilometer aangaande Eindhoven? Vervolgens hoeft u dan ook ook nog weleens nauwelijks reiskosten te betalen.

Betreffende een collectie met 6 soorten verse friet en ons asssortiment met 26 soorten snacks betreffende veel andere sauzen kan u dan ook betreffende de gasten geweldig onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

.Dit benul was teneinde voor de supermarkten in te aankopen en wel voor ons mindere kwaliteit doch wel ons stuk goedkoper mag je het middel verkopen.

Een Rijdende keuken kan zijn dé frietwagen service die jouw op locatie mag voorzien met friet en snacks over de beste capaciteit.

Heeft u dan ook interesse teneinde een frietwagen te huren in of om Limburg? Neem dan telefonisch of via e-email aanraking met Snackmobiel.nl op. Wij antwoorden met genoegen al de vragen.

Een jarige job eet kosteloos mee en mag mee frietjes bakken Na afloop ontvangt de jarige job het in volkomen Holland geliefde "Frietfestijn Diploma".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *